Hier kun je je registreren. (Ben je al geregistreerd? Log dan hier in)
Gegevens
Selecteer je geboortedatum (Help).
Contactgegevens
Voer ter controle twee keer je emailadres in.
En natuurlijk...
Voer hier minimaal je huidige motor merk en type in. Mooier is natuurlijk je motorhistorie (Een regel per motor). Nog geen motor? Vermeld dan welk type je graag zou willen rijden!
Beveiliging

Type je gewenste wachtwoord in. Je wachtwoord dient uit minimaal 6 karakters te bestaan.

Typ ter controle je wachtwoord nogmaals in

De gemerkte velden zijn verplicht

Hoe werkt het?

Je ontvangt na registratie een email met daarin een bevestigingslink. Je dient op deze link te klikken om je registratie af te ronden. Pas daarna kan je inloggen op de website.

Na inloggen heb je toegang tot het clubblad archief en kun je je aanmelden voor open evenementen.

Wil je ook lid worden van de ARA?

Als je de club wilt ondersteunen dan kun je je na inloggen jezelf opgeven als betalend lid van de ARA. Je kunt dan deelnemen aan alle activiteiten en je geniet verschillende voordelen waaronder kortingen bij onze sponsoren.

Waarom lid worden?

ARA leden genieten verschillende voordelen. Je kunt mee doen aan de activiteiten die wij exclusief voor leden organiseren, je hebt toegang tot de exclusieve leden fora, je ontvangt regelmatig de digitale ARA nieuwsbrief en je krijgt aantrekkelijke kortingen bij onze sponsoren.

En last but not least:
je ondersteunt je club!

Waarom aparte accounts?

De ARA maakt gebruik van aparte forumsoftware die niet rechtstreeks gekoppeld is aan de website. Om te voorkomen dat er een lek in de beveiliging komt hebben we de (leden)registratie apart gehouden van het forum. Dit heeft geen consequemties voor het gebruik van de website en het forum.