Introductie RS660 - Persbericht

16 oktober 2020 | door:Piaggio
_

Introductie van de Aprilia RS 660

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Aprilia. Op een volledig nieuwe technische basis, gevormd door de gloednieuwe parallelle 660 cc-tweecilinder van 100 pk, ontwikkelt zich een generatie van
lichte en krachtige motorfietsen met een gewaagde en technologisch zeer geavanceerde lijn. Het betekent de terugkeer naar de middelzware motoren en het rijplezier van alledag.

De Aprilia RS 660 is de eerste van een gloednieuwe reeks motorfietsen, het antwoord op de behoefte van de nieuwe generaties naar leuke, makkelijke en bevredigende motoren die spannend
zijn op de weg maar ook bij uitstapjes op het circuit.

De RS 660 is een moderne interpretatie van het concept van sportiviteit en legt de nadruk op een uitstekende vermogen/gewichtsverhouding om sterke, maar goed hanteerbare en daarom voor iedereen toegankelijke emoties op te roepen. Beginnend bij de stijl is al een onmiskenbare motor, want de technologisch en stilistisch futuristische waarden van Aprilia vinden we van oudsher ook in de kleurstellingen.
Aprilia brak als eerste fabrikant het zwart en rood monopolie met de fantastische kleuren van de jaren 90 en pakt nu zijn stilistische leiderschapsrol weer op met het debuut van de kleur Acid Gold voor de RS 660. Een in de motorwereld nooit eerder vertoonde kleur die de meest actuele sportiviteit interpreteert en nieuwe criteria formuleert voor de sportieve stijl van hoogperformante motorfietsen.

Zo wakkert de RS 660 het genot en dagelijkse plezier van de sportmotor weer aan. Het is een nieuw idee van sportiviteit, een uitstekende allroundmotor voor het dagelijkse gebruik of de zwaarste beproevingen die altijd vermaak en spanning biedt. Als eerste van zijn klasse biedt de RS 660 hoogwaardige technische hulpmiddelen waarmee Aprilia zijn ervaring in de wereldkampioenschappen in dienst stelt van het plezier op de weg. Een perfecte formule voor maximaal rijplezier, aangevuld met een laag rijklaargewicht van slechts 183 kg en een APRC-elektronicapakket dat ook in hogere categorieën tot de top zou horen.

Er is meer informatie over de RS 660 te vinden op het Forum. Wat vind jij van de nieuwe RS 660?

e-Boekhouden.nl