Seizoen goed gestart - eerste 2 ritten verreden

15 april 2019 | door:Chriz
_

In maart hebben we al een flink aantal mooie dagen gehad, afgewisseld met ook best wat kou en nattigheid. Half maart is de Kouwe Klouwerit verreden in Gelderland en Duitsland. De rit bleek uiteindelijk ook een natte klouwen rit bleek te zijn. 

Twee weekenden later werd de Westlandrit verreden in... het Westland. Mede dankzij goed weer, een mooie route en een goede opkomst een succes. Kijk ook in het clubblad voor een verslag en de foto's.

Aantaand weekend staat de IJsselmeerrit op de planning. Een erg mooie route die meerdere provincies doorkruist langs de voormalige zee. Ook dit belooft weer een prachtige rit te worden. Heb je je nog niet ingeschreven? Dit kan je gelijk doen in de Agenda op deze website!

 

e-Boekhouden.nl