GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS Mega Motortreffen 16&17 Mei
Van
16 mei 2020
Tot
17 mei 2020
Tijden
Zie programma
Duur
2 Dagen
Locatie
Autotron Rosmalen
Bestuur aanwezig! Over -88 dagen

HÉT MOTORFESTIVAL VAN NEDERLAND

Op 16 en 17 mei 2020 vindt de 4e editie van het Motor.NL Mega MotorTreffen plaats in het Autotron ‘s-Hertogenbosch! Dit is hét motorfestival van Nederland, waar je kan proefrijden op meer dan 200 nieuwe motormodellen van 20 motormerken en shoppen in de grootste motorkledingoutlet van Nederland. Het festivalterrein zal bol staan van activiteiten: van bizarre stuntshows tot meet en greets met bekende coureurs. Binnenkort kan je hier alles lezen om te ontdekken wat er tijdens dit spectaculaire motorfestival te zien en te beleven valt!

DATUM

16 & 17 MEI 2020

10:00 – 17:00 uur

Inloggen / Registreren

Om je te kunnen aanmelden dien je ingelogd te zijn op de website.

Je kunt hier Inloggen of Registreren

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om de deelnemers te kunnen zien.
e-Boekhouden.nl