Motorbeurs Utrecht
Van
14 februari 2019
Tot
17 februari 2019
Tijden
Zie programma
Duur
4 Dagen
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Bestuur aanwezig! Over -155 dagen

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Op de 35e editie staat 65.000 m² bomvol met motoren, shows en nieuws! Van 14 t/m 17 februari 2019 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal. 

En dat is niet alles, MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening op de 35e editie waar jij zeker bij wilt zijn!

De ARA is zoals elk jaar vertegenwoordigd met een mooie stand tussen de Italiaanse merkenclubs!

We hebben uiteraard voldoende vrijwilligers nodig om de stand te bemannen en te helpen op en afbouwen. Dit is niet alleen hartstikke leuk, maar wordt ook ontzettend gewaardeerd!!! Meld je aan bij Pim via het Forum om je steentje bij te dragen. Bedankt!

Voor dit evenement hoef je je niet aan te melden

Je bent van harte welkom!

Locatie

e-Boekhouden.nl