Motorbeurs 20 t/m 23 Februari
Van
20 februari 2020
Tot
23 februari 2020
Tijden
Zie programma
Duur
4 Dagen
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Bestuur aanwezig! Over -213 dagen

MOTORbeurs Utrecht is dé jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen! Zo’n 80.000 tot 100.000 motorliefhebbers laten zich inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is voor veel mensen een jaarlijkse dag uit waar ze het motorrijden vieren met vrienden en familie én waar veel geld wordt uitgegeven aan hun passie. Dé ideale gelegenheid dus om in contact te komen met jouw doelgroep.

En dat is niet alles, MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motor builds en motorsport. Het wordt één grote happening op de 36e editie waar je zeker bij wilt zijn!

Ook in 2020 staan wij als club op deze welbekende motorbeurs om ons te promoten, en om met leden en nieuwe leden onze passie te delen voor dit mooie merk.
Dit jaar zullen wij wederom samen met De Zwart Motoren uit Weert op onze stand staan.

Dus wie wil ons helpen ARA te vertegenwoordigen in Utrecht??????

Mee discussieren?

Klik hier om het forum topic voor dit evenement te openen.

Inloggen / Registreren

Om je te kunnen aanmelden dien je ingelogd te zijn op de website.

Je kunt hier Inloggen of Registreren

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om de deelnemers te kunnen zien.
e-Boekhouden.nl