ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

De plek waar je alles kunt vinden met betrekking tot club en motor gerelateerde evenementen!

Moderator: Moderators

Avatar
Door joebar83
#379957
Beste ARA en Forumleden

MOTORoutletbeurs Utrecht, die gepland staat voor 19 tot en met 21 februari 2021 bij Jaarbeurs in Utrecht is geannuleerd. De huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt en de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan, liggen ten grondslag aan deze beslissing.

De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is. Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld, is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is in dit stadium de enige juiste beslissing.

Alternatieven
Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht met de kwaliteit die we als organisatie willen bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn, maakten het onmogelijk om de start van het motorseizoen met 90.000 bezoekers in Utrecht te vieren. We zijn als Jaarbeurs nog in overleg met onze partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden, zodat exposanten en bezoekers met elkaar in contact kunnen blijven.

Save the date
Van donderdag 24 t/m zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, traditionele MOTORbeurs Utrecht gepland. Wederom groot en ruim opgezet met het meest complete aanbod wat de motorbranche te bieden heeft aangevuld met entertainment en gezelligheid.

Word ook betalend lid van de ARA!