ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

De plek waar je alles kunt vinden met betrekking tot club en motor gerelateerde evenementen!

Moderator: Moderators

Avatar
Door joebar83
#374671
Beste Club en forum leden.

Op zondag 1 september 2019 zal de Italdag voor de negende keer neerstrijken op recreatieterrein De Meent te Beusichem. Het motorevent, wat al sinds 1982 bestaat, is de ultieme samenkomst van liefhebbers van Italiaanse motoren met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. De Italdag is hét Italiaanse motorfestival van Nederland. Het evenement en de activiteiten zijn gratis toegankelijk en duurt van 10:00-16:00 uur. Het programma en de plattegrond vind je binnenkort op www.italdag.nl.

Ontdek bijzondere motoren

De parkeerplaats van recreatieterrein De Meent wordt tijdens de Italdag omgetoverd tot één groot openluchtmuseum. Er is ruimte voor duizenden motorfietsen die stuk voor stuk het bewonderen waard zijn. Ook voor niet-Italiaanse motorfietsen en auto’s is ruim voldoende parkeergelegenheid. Iedereen die Italiaanse motoren een warm hart toedraagt, is van harte welkom.


Op het podium zullen diverse paradepaarden tegenover elkaar gepresenteerd worden. Een bijzondere Ducati vs een unieke Laverda of een originele Aermacchi vs een zeldzame Aprilia. Check het programma voor de tijden waarop de eigenaren worden geïnterviewd over het verhaal achter de personen en hun speciale motoren.

De meest wonderlijke motoren mogen geparkeerd worden op het Parc Fermé. Wederom zal een deskundige jury in zes categorieën prestigieuze trofeeën uitreiken voor de mooiste Italiaanse motorfiets van bouwjaar vóór 1970, tussen 1970 en 1990, vanaf 1990, meest bijzondere retro-bike/caféracer, de Ducati Zaltbommel Bokaal voor de mooiste Ducati en als hoofdprijs de MotorNL Trofee voor de mooiste motorfiets van het evenement. De jurering is tussen 11:30-13:00 uur, waarna op het podium de prijsuitreiking volgt. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Ongekende samenkomst van liefhebbers

Kom samen met je vrienden de Italdag beleven. Liveband The Reverend zal de muzikale omlijsting verzorgen en er is genoeg te doen. Beachclub De Meent verzorgt een smaakvol foodcourt en bij DCN Fulmini kan je de spierballen laten zien bij hun originele boksbalapparaat. De Facebookgroep Dutch Ducati Monster Group probeert zoveel mogelijk Ducati Monsters bij elkaar te krijgen op de speciale Monster parking. Voor de mooiste Monster staat een mooie prijs klaar. Ook staan in één oogopslag alle Italiaanse motorclubs bij elkaar en vind je een uiteenlopend aanbod van diverse standhouders. Tot slot kan je bij de MotorNL photobooth een portretfoto laten maken met je Italiaanse volbloed.

De nieuwste modellen uitproberen

Er staat een arsenaal aan nieuwe motormodellen klaar om op proef te rijden. Zo kan je proefrijden op het hele gamma van Ducati en Benelli, maar staan er ook modellen klaar van Aprilia, Energica, Moto Guzzi, Piaggio, MV Agusta en Vespa. Altijd al dat ene model willen testen? Vergeet dan niet je rijbewijs en motorkleding mee te nemen. Ter plekke kan je jezelf inschrijven.

SuperLoterij

Het goede doel wat de Italdag dit jaar ondersteunt, is Wheels4Freedom. Zij willen motorrijden voor rolstoelgebruikers bereikbaar maken. Op innovatieve wijze gebruiken zij het motorrijden voor het welzijn van rolstoelgebruikers. Zo kan je hun speciale zijspannen bekijken én er een rondje in meerijden.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen wordt er een SuperLoterij georganiseerd. Koop voor slechts €5,00 een lot op www.italdag.nl of op het evenement en wellicht win jij één van de spectaculaire prijzen. De prijsuitreiking vindt om 13:45 uur op het podium plaats, maar persoonlijk aanwezig zijn is niet noodzakelijk. De prijswinnaars worden na de prijsuitreiking persoonlijk op de hoogte gesteld. Dit kun je winnen: een waardebon t.w.v. €500,00 van MotorkledingStore.nl, een weekend lang motorrijden op een Ducati naar keuze t.w.v. €325,00 van Ducati Zaltbommel, een weekend lang motorrijden op een MV Agusta t.w.v. €325,00 van MotoMondo, een week lang motortrailer huur t.w.v. €120,00 van Motortrailerverhuur.eu, een Escape Room arrangement voor 6 personen t.w.v. €120,00 van Sport & Event Center Beusichem, MotoSafe Custom 4D op maat gemaakt oordoppen t.w.v. €119,00 van Alpine Hearing Protection, een jaarabonnement van MOTO73 t.w.v. €93,50, een jaarabonnement op Promotor t.w.v. €59,95, een jaarabonnement op Classic & Retro Motor Magazine t.w.v. €49,50 en nog veel meer!

De Italdag is een initiatief van Ducati Club Nederland, Aermacchi-Gilera Motorclub, Aprilia Riders Association, Benelli Club Nederland, Lambretta Club Nederland, Laverda Club Nederland, Moto Guzzi Club Nederland en Moto Morini Club Nederland. De initiatiefnemers werken nauw samen met de importeurs van Ducati (Ducati North Europe), Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio en Vespa (Piaggio Vespa), Benelli (Moteo) en MV Agusta (MotoMondo). MotorNL is de officiële mediapartner van het evenement.
Deze dag is bedoeld om naar alle italiaanse schoonheden te kijken en onze club te promoten en te helpen met het begeleiden van deze dag.

Wie wil mij helpen om deze dag tot een succes te leiden???

Ik zoek hulp voor de hele dag om te helpen op de clubstand en zoek hulp voor dagdelen ochtend/middag om te helpen bij de organisatie.

Ook zoek ik hulp voor de Zaterdag om het terrein van De Meent italdag gereed te maken.

Ook zoek ik iemand met een speciale Aprilia die er op het podium een verhaal over kan vertellen wat er zo mooi en speciaal is aan zijn motor!!!

Met vriendelijke groet,

Pim Eventcommissaris ARA

Zaterdag 31-08-2019
1: John

Zondag 01-09-2019 Standbemanning
1: John
2: Han
3: Ferry (OVB)
4: Henk (OVB)
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Avatar
Door FerBa
#374721
Zet mij er voor de zondag bij, wel nog OVB.


BTW Pim zaterdag is het de 31e...….. ;)
Even wijzigen!

Word ook betalend lid van de ARA!