ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

De plek waar je alles kunt vinden met betrekking tot club en motor gerelateerde evenementen!

Moderator: Moderators

#369914
Onderstaand bericht heeft de ARA ontvangen van 2 The Experience.

Ieder ARA-lid kan zich zelf direct bij 2 the Experience inschrijven voor een hieronder genoemde training naar keuze en gebruik maken van de hieronder genoemde kortingcode.
_____________________________________________

Beste Aprilia Riders,


Hierbij stuur ik jullie dit bericht omdat wij wellicht een leuke club activiteit kunnen aanbieden aan jullie clubleden. 2 The Experience verzorgd o.a. motor, bochten en circuittrainingen.

Wij geven de motor, bochten en circuittraining voor ieder niveau op het Midland Circuit in Lelystad. Een korte en technische baan waar we veel kunnen werken een zithouding, kijken, techniek, met nog meer plezier motorrijden en vooral leren hoe je met meer vertrouwen, relaxter kan motorrijden. Dit programma kan gevolgd worden in een ochtend, middag of hele dag.

Daarnaast geven wij ook circuittrainingen op de grotere circuits zoals Assen en Zandvoort. Dit is voor de meer ervaren rijder. Hierbij geven we ook theorielessen en rijden we net zoals in Lelystad altijd met zeer kleine groepen om goede feedback te kunnen geven en echt de aandacht te hebben voor de cursisten.
Bij ons is het mogelijk om de circuittraining op TT Assen te volgen op een zondag. Wij zijn de enige organisatie in Nederland die dit mogelijk maakt. Er worden altijd 5 sessies gereden van 20 minuten.

Aanbieding
De kalender 2018 is nog niet officieel naar buiten gebracht. Wij willen jullie als club graag de voorkeur geven voor deelname wanneer hier interesse voor is. Wij berichten dit vroeg voordat het seizoen begint omdat onze trainingen erg populair zijn. Doordat mensen zich vroegtijdig inschrijven is het altijd lastig om nog in te schrijven als groep.

Aanbieding 1: Op iedere inschrijving geven wij € 10,- extra club korting*
Aanbieding 2: Wanneer er ingeschreven wordt voor 31 januari 2018 dan krijgt iedere deelnemer een MOTORbeurs entreekaart t.w.v. € 15,-

*Deze € 10,- korting is geldig bovenop de vroegboekkorting die 2 maanden voor ieder evenement actief is. Zo geven wij in totaal € 20,- korting op iedere training. Wanneer er voor 31 januari ingeschreven wordt is de korting totaal € 35,- (incl. MOTORbeurs entreekaart).

Kortingcode: ARA2018

Kalender 2018

Motor, bochten & circuittraining (Midland Lelystad)
1. Maandag 2e paasdag 2 april
2. Vrijdag Koningsdag 27 april
3. Donderdag Hemelvaart 10 mei
4. Maandag 2e pinksterdag 21 mei
5. Zaterdag 2 juni
6. Zaterdag 7 juli
7. Zaterdag 28 juli
8. Zondag 19 augustus
9. Zaterdag 8 september
10. Zondag 14 oktober

Circuittraining

1. Zondag 29 april TT Assen
2. Zaterdag 12 mei Croix en Ternois (FR)
3. Maandag 11 juni Circuit Zandvoort
4. Zondag 15 juli TT Assen
5. Zondag 2 september TT Assen

Ik hoor graag of er interesse is aan deelname van onze trainingen.
Als er nog vragen zijn beantwoord ik deze graag.

Met vriendelijke groet,

Jordy van Overeem
Sales & Marketing Manager

[T] 0624505541
[A] Xenonstraat 87
1362 GH Almere
[E] info@2theexperience.nl
[W] www.2theexperience.nl
#369940
FRITS schreef:
13 dec 2017, 10:36
En op welk bedrag'krijgen' wij deze korting?,dit lijkt me ook
belangrijk .
Dat is zeker niet onbelangrijk. Momenteel staan de Lelystad-trainingen online voor € 70,- per sessie.
Je kan hier zelf reserveren en gebruik maken van de kortingscode in dit topic. :)
#369943
Shiver750 schreef:
11 dec 2017, 17:07
Zijn er ARA-rijders die willen gaan??????????????? Ik heb wel interesse om op Lelystad te rijden aan het begin van het seizoen... wie weet iemand anders ook????
Heb ook wel weer interesse , maar 2e pinksterdag of zaterdag 2 juni zal voor het vroegst zijn.
#369993
FRITS schreef:
13 dec 2017, 10:36
En op welk bedrag'krijgen' wij deze korting?,dit lijkt me ook
belangrijk .
Korting is mooi meegenomen, maar is naar mijn mening niet het belangrijkste. Een fantastische training waar je veel van leert, plezier hebt is voor mij waardevoller dan financieel voordeel.
#371001
Shiver, de foto's zijn goed gelukt, deze week maak ik f een verslagje op het forum.

BTW, een aanrader dit, ik had nog een gesprek hierover met de organisatie.
Ze waren verbaasd over de geringe respons op hun aanbieding vanuit de ARA, terwijl de respons bij andere clubs groter is .

Mss kunnen/willen leden uitleggen waarom ze wel/niet het nut zien van dit soort trainingen? En waarom er wel/geen animo voor is? Is het circuitangst,(heel begrijpelijk, de bedoeling is niet om hier de volgende MM93 uit te filteren), iets anders dan het zoveelste rondje Groene Hart of Eifel?

Kom maar op met je antwoorden!!
#371003
Wat mij betreft geen circuitangst. Misschien juist het tegenovergestelde. Ik heb meerdere uitstapjes gemaakt in grindbakken/uitloopstroken en een klein bandenstapeltje hier en daar op Zandvoort/Assen/Zolder/politiecircuit. Die zijn er niet op het Midland circuit... Toegegeven: de snelheid is lager, maar dat kom doordat een deel van de bochten érg krap is en zeker met mijn RSV rijdt dat niet fijn (lees: bij zo'n lage snelheid moet de koppeling erbij om normaal de bocht door te komen) en dat doet af aan het nut van zo'n training. Het andere deel van de bochten gaat mij net iets te dicht langs een betonnen muur. Mocht er zo'n training komen op het politiecircuit of op Zandvoort of.... ga ik het serieus overwegen (mits m'n motor het weer doet), maar het Midland circuit is mij te link. Waarom de rest niet mee doet, mogen ze zelf vertellen. :ok:
#371005
Bedankt voor de reactie, een goed onderbouwd verhaal dit. Midlands is inderdaar erg krap maar ik vond het een goed leermoment hoe je krappe bochten kunt nemen
De hele baan in zijn 2 en bij de knapste bochten f de koppeling erbij. Op het ovale heb ik ook respect voor de boarding. Een mooi baantje om te beginnen. Het politie circuit is een mooie vervolgstap.
#371006
Klopt, erg krappe bedoeling dat Midland circuit, nogal een technische baan.
Maar juist daarom wat mij betreft wel erg leuk. Je leert er veel van om bij vrij lage snelheid vlot en soepel door die bochten te sturen. Het is wel werken om vlot van links naar rechts te gaan natuurlijk.
Toegegeven: een Mille is zeker niet de gemakkelijkste motor hiervoor... met mijn Mille heb ik wel o.a. op het Politiecircuit gereden en dat gaat dan wel weer heel mooi.

Ik heb ontzettend veel plezier gehad afgelopen vrijdag. Lekker gestuurd en gelijk mijn nieuwe banden kunnen proberen: Conti Road Attack 3. Ze hebben zich prima gehouden hier maar slijten wel erg hard. Bij snellere circuits zou het best kunnen dat ze nogal hard verdwijnen... maar goed daar zijn banden dan ook voor bedoeld.

Word ook betalend lid van de ARA!