ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

De plek waar je alles kunt vinden met betrekking tot club en motor gerelateerde evenementen!

Moderator: Moderators

#367364
Hoi,

Waarom dit bericht? De organisatie van de batavierenrace heeft een tekort aan motorrijders en is dus op zoek naar mensen die als motorrijder willen begeleiden.

De Batavierenrace is een estafetteloop die aankomende eind april alweer voor de 45ste keer plaats vindt van Nijmegen naar Enschede. Gedurende die estafetteloop, die op vrijdag 29 april om 24:00 uur start, zullen motorrijders de estafetteloop begeleiden door op gevaarlijke punten het verkeer te regelen. De estafetteloop eindigt op zaterdag 30 april rond 17:00. Na de estafetteloop gaan we eten (wordt verzorgt) en daarna als je nog puf hebt doe je mee met feesten of gewoon een lekker biertje drinken op het universiteitsterrein van de UT Twente in Enschede. Vervolgens kan je op het universiteitsterrein blijven overnachten in bijv. de blokhutten.

Wat krijg je hiervoor? Hoop lol, studenten die niet kunnen autorijden, avondeten op zaterdag, paar gratis biertjes voor tijdens het feest op zaterdagavond (rest moet je zelf betalen) en ontbijt op zondagochtend en een benzinevergoeding van ca 35 euro.

Het is best vermoeiend, gezien de lange duur dat je bezig bent, maar persoonlijk vind ik het ook weer veels te leuk om niet mee te doen. Volgens mij doe ik dit jaar alweer voor de 15de keer mee als motorrijder die het verkeer regelt. Sinds een paar jaar gaat mijn vrouw ook mee.

Meer info: https://www.batavierenrace.nl/
Aanmelden: https://www.batavierenrace.nl/nl/motorrijder/

Hebje nog vragen? Laat het weten!

Groet,
Jorge

Word ook betalend lid van de ARA!