ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

De plek waar je alles kunt vinden met betrekking tot circuit en race gerelateerde evenementen!

Moderator: Moderators

#362318
Wat is Vrij Rijden?

Met je eigen motor het beroemde TT Circuit op… Of Knee Down door de beroemde Tarzanbocht… Wie wil dat nou niet?! RSZ Motorsport is met Vrij Rijden niet alleen de goedkoopste aanbieder van Track Days, maar ook de efficiëntste! Want je betaald alleen voor de sessies die je daadwerkelijk wil gaan rijden! Een losse sessie (20 min.) kost slechts € 30,- terwijl je voor 5 sessies van 20 minuten niet meer dan € 150,- betaald! Al zin om in te schrijven? Lees eerst onderstaande voorwaarden:

Begin met instructie

Ben je geen ervaren of juist beginnende Track Day gebruiker, dan kan je deelnemen aan Vrij Rijden met instructie. Je volgt dan een zeer uitgebalanceerd dagprogramma waar 5 praktijksessies en meerdere theorielessen elkaar in relaxt tempo afwisselen. Indeling is er op snelheid en zeer ervaren instructeurs zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding. Leer de basis van kijk-, stuur- en remtechniek, het veilig inhalen en natuurlijk het systeem van de ideale lijnen! Inschrijven kan via de website van onze partner 2 The Experience

Ervaring verplicht

De deelnemers aan het Vrij Rijden zijn uitsluitend ervaren rijders met kennis van de ideale lijn techniek en beschikken over ruime ervaring met veilig inhalen en / of ingehaald worden. Snelle en minder snelle rijders rijden gelijktijdig in de baan. Tijdens 3 van de 11 evenementen in 2016 is er wel een opsplitsing met de groepen MEDIUM (tot 2.00 min.) en FAST (sneller dan 2.00 min.)

Word ook betalend lid van de ARA!