ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

Algemene motorpraat, humor, ervaringen, alles!

Moderator: Moderators

Avatar
Door Capo dei Capi
#383392
Beste leden,

Ons algemeen bestuurslid Pim Pijnnaken heeft te kennen gegeven dat hij na de ALV stopt als algemeen bestuurslid. Het spreekt voor zich dat wij als bestuur dit heel jammer vinden. Pim heeft zich altijd met hart en ziel voor de ARA ingezet!

Wij zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid. Pim is algemeen bestuurslid en houdt zich vooral bezig met evenementen. Maar laat je hierdoor niet afschrikken. Je kunt ook toetreden als algemeen bestuurslid, de ledenadministratie of secretarisfunctie oppakken of penningmeester worden. We rouleren namelijk graag binnen het bestuur qua rol. Alles is mogelijk!

We zetten de vacature ook op de agenda van de ALV. Hierbij speelt ook dat sommige bestuurders al lang in het bestuur zitten en we hebben afgesproken dat een bestuursfunctie maximaal 4 jaar wordt uitgeoefend. Nieuwe kandidaten zijn dus meer dan van harte welkom!

Wil je ons team en hiermee de ARA versterken? Het kost je een paar uur in de maand en je krijgt er naast voldoening natuurlijk de dankbaarheid van de leden voor terug! Als bestuurslid krijg je alle ruimte om nieuwe ideeën en activiteiten in te brengen om de ARA aantrekkelijk te houden en ook om nieuwe leden te interesseren in de ARA. Immers, wat is er immers mooier om met Aprilia-liefhebbers onderling leuke activiteiten te ondernemen!

Voor nadere informatie kun je natuurlijk contact opnemen met Pim of andere bestuursleden.

John Kuijten
Voorzitter Aprilia Riders Association

Word ook betalend lid van de ARA!