ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

Algemene motorpraat, humor, ervaringen, alles!

Moderator: Moderators

#378319
Sinds een paar jaar hebben we een clubblad dat jaarlijks verschijnt als geprint boekje en regelmatig online per onderwerp. Nooit gezien? Kijk hier maar eens: https://aprilia-riders.nl/clubblad.

Het delen van ervaringen zoals leuke ARA-ritten, vakanties, circuitdagen en ander moois is belangrijk en maakt het leuk om lid van de ARA te zijn. De content wordt aangeleverd, maar het moet wel even in een format geplaatst worden en op de website gezet. Dit is op zich niet zoveel werk, maar wel belangrijk dat het gebeurt. Daarnaast zijn er natuurlijk véél meer mogelijkheden om content te delen dan enkel via een pdf zoals nu. Hier kijken we ook graag verder naar.

Momenteel zijn de clubblad taken belegd bij 1 persoon. Dit is natuurlijk niet ideaal.
We zouden daarom heel graag iemand erbij hebben die zich met het clubblad bezighoudt. Dit kost je niet veel tijd, her en der een keer een uurtje eigenlijk maar. :ok:

Heb je ideeën over hoe we beter met onze leden kunnen communiceren? Laat het weten!

Ben je eigenlijk niet zo handig met schrijven/content opmaken, maar wil je wel helpen? laat het ook zeker weten. Je kunt vast iets doen.

Heb je eigenlijk geen idee wat het inhoudt maar wil je hier meer over weten? Reageer even hier of stuur mij een berichtje/mailtje/postduif. Ik vertel je graag meer! :victory:

Chris

Word ook betalend lid van de ARA!