ARA Community

Hèt spreekplatform van alle Aprilia rijders in Nederland!

Algemene motorpraat, humor, ervaringen, alles!

Moderator: Moderators

Avatar
Door i0ne
#371315
Rij nou ongeveer 3 jaar mijn Tuono met veel plezier, echter begin ik de publieke wegen een beetje te hekelen. ik hou van sportief rijden, maar krijg het al spaansbenauwd als ik de weg op draai. Dus zit er aan te denken om de tuono te verkopen en om een soort circuitfiets of lichtere fiets te kopen. En dus met name te denken aan een RS250.

Nou heb ik paar jaar geleden er al naar zitten kijken, en gingen ze tussen de 2400 en 3000 van de hand.. maar nu zat ik op marktplaats te kijken en staan er maar 2 te koop voor 5500 euro.. weet niet of ik onder een steen hebt gelegen.. maar de prijzen zijn aardig verdubbeld. What happend?
Zijn het collectors items geworden? of zijn er diverse uitvoeringen?

En wat denken jullie, is een dergelijke fiets leuk op de openbare weg?
#371317
Klopt helemaal, tweetakten zijn collectors items aan het worden. Niet alleen de RS 250 maar ook fietsen als de RG 500 en RD 500. Als er een te koop staat betaal je daar boven de 10000 voor.
Verder snap ik je betoog, sinds ik af en toe circuitdagen doe rij ik eigenlijk niet meer op de openbare weg. Te druk en te veel snelheidscontroles. En om stapvoets aan te sluiten in de overvolle Eifel of de rivierdijken is ook niet spannend meer.
En voor circuitdagen, er staan af en toe koop voor weinig. Sportieve moteren zijn niet heel duur op het moment.

Succes!!

Word ook betalend lid van de ARA!