IJsselmeer rit
Wanneer
21 april 2018
Tijden
9:30 - uur
Locatie
Nijkerk
Bestuur aanwezig! Over -339 dagen

Op zaterdag 21 april rijden we de IJsselmeerrit. Een dagje heerlijk toeren op de dijken rond de grootste plas van Nederland. Met een slordige 400km te gaan begrijp je waarschijnlijk al dat we op tijd gaan starten.

In zijn huidige vorm beslaat de route ongeveer 400km, met allerlei mooie dijkwegen met bijbehorende slingers erin. Gezien de afstand, stel ik voor dat we om 09:30 verzamelen en om 10:00 te vertrekken bij de McDonald's in Nijkerk. (Chris ;))

Vanaf Nijkerk vertrekken we in noordelijke richting en rijden rond het Ijsselmeer tegen de richting van de klok in. Lunchen zullen we in Sûdwest Fryslân, of aan de andere kant van de Afsluitdijk in Enkhuizen.

Mee discussieren?

Klik hier om het forum topic voor dit evenement te openen.

Inloggen / Registreren

Om je te kunnen aanmelden dien je ingelogd te zijn op de website.

Je kunt hier Inloggen of Registreren

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om de deelnemers te kunnen zien.

Locatie

e-Boekhouden.nl