Circuit rijvaardigheids training Lelystad.
Wanneer
4 juni 2017
Locatie
Lelystad
Over -325 dagen

****** Update van 2 The Experience ******

Er zijn in de ochtendsessie 23 plaatsen beschikbaar, meld je aan bij 2 The Experience met de kortingscode ITALIA voor 10 euro korting via de ARA.

Meld je je met deze code voor woensdagochtend aan is er nog 10 euro extra vroegboek korting, dat betekent een ochtendje Lelystad met begeleiding voor 55 euro.

Meld je snel aan voor woensdag 10 mei en meld het op de website agenda.

Op de Motorbeurs is met 2TheExperience overeengekomen om tijdens de Circuit Rijvaardigheids Training van zondag 4 Juni plaats in te boeken voor de ARA. Bij voldoende animo, ongeveer vanaf 10 a 15 mensen is 2The Experience bereid ons in een eigen groep circuit rijvaardigheid bij te brengen.

Wat houdt dat in?

Zondagmiddag 4 juni tussen 13.00 en 17.00. Er wordt niet verwacht dat je het record op het Lelystad Midland circuit aan gort rijdt, tijden worden niet opgenomen. De bedoeling van deze training is om je rijtechniek te verbeteren, zithouding, kijken, remmen ect. Waar kun je dit beter trainen dan onder deskundige begeleiding op een echt circuit? Informatie over de trainingen op Lelystad vind je hier:

https://www.2theexperience.nl/informatie-training-lelystad/

Ik ben geen coureur, maar kan uit eigen ervaring zeggen dat circuitrijden echt geweldig is. Je hoeft niet te racen, zie het als een aanvulling op het normale rijden, maar pas op voor je het weet ben je eraan verslaafd. Ook is er een mogelijkheid tot knee down training tijdens de circuitdag.

Wil je niet rijden maar gewoon komen kijken? Ook dat kan en geniet van de verrichtingen van de Aprilia Riders vanaf de tribune. Er is een restaurant dus de inwendige mens wordt niet vergeten.

Adres

Midland Circuit Lelystad
Talingweg 89
8218 NX Lelystad

Meld je snel aan want vol is vol!!

Mee discussieren?

Klik hier om het forum topic voor dit evenement te openen.

Inloggen / Registreren

Om je te kunnen aanmelden dien je ingelogd te zijn op de website.

Je kunt hier Inloggen of Registreren

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om de deelnemers te kunnen zien.

Locatie